Werkwijze van Roling advies

Roling advies brengt alles samen als het gaat om financieel advies en jouw financiële ontwikkeling. We hebben een groot netwerk in de financiële dienstverlening en ontzorgen jou volledig van a tot z met het beste advies en bijbehorende dienstverlening.

Stap 1 - Vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Wanneer je geïnteresseerd bent in het kopen van een woning wil je natuurlijk eerst weten wat je budget is, met welke kosten je te maken krijgt en met welke maandlasten je rekening moet houden. Een eerste gesprek met een Erkend Financieel Adviseur van Roling advies geeft direct duidelijkheid en zekerheid. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en leggen we uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn, maar ook waar de eventuele aandachtspunten liggen. Aan het einde van het gesprek weet je voldoende om met vertrouwen een bod uit te brengen op die ene fantastische woning!

Stap 2 - Inventarisatiefase

Gefeliciteerd! Jouw bod is geaccepteerd, of je bent ingeloot voor die prachtige nieuwbouwwoning. Nu gaan we bij Roling advies van start met de inventarisatie van jouw persoonlijke en financiële situatie en praten we over jouw specifieke financiële wensen en doelstellingen voor de toekomst. In jouw persoonlijke en beveiligde online portaal kan je alle relevante documenten uploaden, zodat wij een nauwkeurige financiële analyse kunnen doen als voorbereiding op het formele financieel advies.

Stap 3 - Adviesfase

Al je gegevens, wensen en doelen, en ons financieel advies worden volledig samengebracht in het financieel adviesrapport. In dit document onderbouwen we de geadviseerde financiële producten zoals de hypotheek en eventuele verzekeringen. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we de inhoud verder toe en kan je vragen stellen.

Stap 4 - Aanvraag financiële producten en administratieve afhandeling

Na jouw akkoord op het financieel advies vragen we de geadviseerde financiële producten voor je aan. In deze fase controleren we alle documenten of deze ook voldoen aan de voorwaarden van de hypotheekverstrekker en verzekeraars. Na beoordeling en goedkeuring van je dossier, door de financiële instellingen, zorgen we ervoor dat alle relevante documenten op tijd bij de notaris liggen. Je kunt je dan richten op de inrichting van je nieuwe woning en de verhuizing gaan plannen!

Stap 5 - Advies afgerond en nu?

Na afloop van onze dienstverlening administreren en beheren wij de via onze bemiddeling tot stand gekomen financiële producten in ons systeem. Wij en de financiële instellingen blijven je informeren bij relevante wijzigingen en jouw adviseur beantwoordt altijd je vragen over het gegeven advies.