Over ons

Bij Roling advies weet je vanaf het eerste gesprek niet alleen wat je mogelijkheden zijn,
maar ook wat je kan verwachten vanaf het moment van aankoop tot aan de sleuteloverdracht.

“De berekening van jouw maximale hypotheek en de maandlasten is pas het topje van de ijsberg als het gaat om het kopen van een huis en het afsluiten van de beste hypotheek. Er komt veel meer bij kijken dan je denkt.”

De meeste mensen doen alvast onderzoek op het internet als het hierom gaat. Je komt er al snel achter dat er onwijs veel informatie te vinden is over het kopen van een huis en over de regels van het afsluiten van een hypotheek. Zo veel zelfs, dat het je alleen nog maar meer onzeker maakt over hoe alles nu eigenlijk precies werkt.

Het kopen van een huis moet een leuke gebeurtenis zijn waar je veel positieve energie uit haalt. Wanneer je onzeker bent of stress ervaart, dan kun je niet met overtuiging de juiste beslissing nemen. En daarom helpen en begeleiden we je daarbij. Niet alleen bij het zoeken naar de beste hypotheek en verzekeringen die je nodig hebt, maar ook tijdens de aankoopfase kun je kosteloos bij ons terecht met al je vragen.

 
Over mij
Wat klanten over mij zeggen is dat ik goed bereikbaar ben via verschillende kanalen (telefoon, WhatsApp, email). Ik reageer snel op vragen, wat natuurlijk in deze markt net het verschil kan maken of je wel of niet op tijd bent om een bod uit te brengen op die ene perfecte woning. De aankoop van een woning, het hypotheek- en verzekeringstraject is vaak lastig te doorgronden. Ik leg alles helder en geduldig uit en zorg ervoor dat alles vlot verloopt. Hierdoor kun jij je voor 100% richten op de leuke zaken, zoals de inrichting van je nieuwe huis. Bij maatwerk dossiers denk ik in mogelijkheden. Er is bijna altijd wel een oplossing.

Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening als financieel adviseur. In loondienst heb ik gewerkt zowel bij een grote bank als bij kleine en grote intermediairs voor hypotheekbemiddeling. De afgelopen jaren ben ik actief als ondernemer, eerst als franchise ondernemer bij een landelijke keten en nu met mijn eigen financieel advieskantoor Roling advies.
 

Niet alleen voor het kopen van een huis, maar ook als je advies wilt over je huidige hypotheek kan je bij mij terecht. Wanneer je je contactgegevens achterlaat dan neem ik snel contact met je op. Een afspraak kan op kantoor, telefonisch of via videobellen. Oók in de avond.
Tot snel!

 

Shariff Roling
Erkend Financieel Adviseur