Verzekeringen

Van verplichte tot aanvullende verzekeringen: schade, overlijdensrisico, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een onafhankelijk advies op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Jij verzekert alleen wat je belangrijk vindt.

Schadeverzekeringen

Voor een woonhuis is het verplicht om een opstalverzekering af te sluiten, maar er zijn ook andere schadeverzekeringen die handig kunnen zijn om af te sluiten. Vaak krijg je een korting wanneer je meerdere schadeverzekeringen afsluit. Laten we kijken wat er bij jouw persoonlijke situatie en wensen passend is.

Overlijdensrisico

In geval van overlijden wil je jouw nabestaanden, of je gezin niet achterlaten met onbetaalbare hypotheeklasten. Een overlijdensrisicoverzekering kan hier een goede oplossing zijn.

Werkloosheid

Wanneer je onverhoopt werkloos raakt, krijg je te maken met een inkomensdaling. Het laatste wat je wilt in die situatie is dat je de hypotheek niet meer kunt betalen en gedwongen je woning moet verkopen. Hiervoor biedt de werkloosheidsverzekering eventueel uitkomst.

Arbeidsongeschiktheid

Bij ziekte of ongeval kan je langdurig arbeidsongeschikt raken. Ook in deze situatie krijg je te maken met een inkomensterugval. Bij arbeidsongeschiktheid zijn er veel inkomensscenario’s mogelijk. Ik kijk samen met jou hoe je met dit risico wilt omgaan. Ook hierbij kan een woonlastenverzekering uitkomst bieden.

Shariff is snel met reageren op verzoeken en vragen zowel via mail als app, wat erg fijn is. Ook meetings verlopen deskundig en zeer vlot. Zodra er vragen opborrelen neemt Shariff uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

LK (07-07-2020)

Daar waar hobbels ontstaan tijdens het verkrijgen van documenten, denkt hij altijd mee en komt met creatieve oplossingen. Mede door zijn hulp is de aanvraag zeer snel verlopen.

JPA (30-06-2019)

Vorig jaar een oriëntatie gesprek gehad. Toen al zeer tevreden over de adviezen die ik kreeg. Shariff, legt de complexe materie heel duidelijk uit. Hij is kort, krachtig en duidelijk in zijn verhaal.

E.T.N. (25-05-2020)

Voor het gesprek had ik me goed ingelezen en wist ik wat voor een hypotheek ik wilde. De adviseur heeft dit meegenomen maar ook alternatieven laten zien die financieel veel gunstiger voor mij waren. Uiteindelijk ben ik voor zijn advies gegaan en daar ben ik zeer tevreden over. Het hele traject van eerste gesprek, taxatie, advies, offerte van hypotheekverstrekker en uiteindelijke bindende offerte heeft minder dan 3 weken geduurd. Op vragen via telefoon en mail wordt zeer snel gereageerd. Ik ben zeer tevreden over het gehele traject.

Hans Remmerswaal (18-10-2018)

De adviseur heeft ons heel goed bijgestaan bij de aankoop van onze woning. Hij heeft er echt alles aan gedaan om het werk uit handen te nemen. Van oriëntatiegesprek tot het ondertekenen van de hypotheekofferte, hebben wij geen enkel moment stress gehad. Wij hebben letterlijk tijdens onze vakantie de woning gekocht, alles werd geregeld door de adviseur. Uitstekend!

KV en NV (28-09-2018)

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Het eerste gesprek met onze erkend hypotheekadviseur is altijd kosteloos en geeft je niet alleen inzicht in jouw financiële mogelijkheden en de maandlasten van je hypotheek, maar ook in de eventuele aandachtspunten.