Woning kopen

Winnend bod? Dan is de volgende stap het aanvragen van een hypotheek. Of je nou een woning koopt om zelf te bewonen of een woning voor de verhuur. Geen vast contract hebt of ZZP’er bent. Wij brengen jouw wensen en huidige situatie in kaart en geven je onafhankelijk advies voor de best passende hypotheek.

Eerste woning

Er gaat een nieuwe wereld voor je open bij het kopen van je eerste woning. Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen je eerste woning kan aankopen. Niet alleen door je hypotheek te regelen, maar door je ook te begeleiden in het gehele aankooptraject.
Wij brengen alles voor je samen.

Volgende woning

Het afsluiten van een hypotheek als doorstromer is complexer dan bij je eerste koopwoning. Zo kan je te maken krijgen met de meeneemregeling, bijleenregeling, eigenwoningreserve of misschien wel een restschuld. Wij zorgen ervoor dat je ook bij je volgende woning de perfecte hypotheek krijgt die past bij jouw persoonlijke situatie.

Woning voor de verhuur

De aankoop van een woning voor de verhuur kan niet gefinancierd worden met een reguliere woninghypotheek. In dit geval heb je een verhuur hypotheek nodig, waarbij weer andere voorwaarden en fiscale regels gelden. We zoeken het voor je uit en adviseren je de financieel meest voordelige oplossing.

Nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning en het afsluiten van een hypotheek daarvoor, werkt toch net even anders dan wanneer je een bestaande woning koopt. Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen en aandachtspunten. Ik bespreek ze graag met je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bestaande bouw

Of je nu een woonhuis of een appartement koopt, in beide gevallen zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek. In veel gevallen is het direct verduurzamen van de woning interessant. Verduurzamen van een bestaande woning kan een hoop geld besparen op de maandelijkse kosten.

Bijzondere inkomenssituaties

Naast het hebben van een vast dienstverband zijn er nog tal van inkomenssituaties waarbij er nog steeds veel mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan (startende) ondernemers, kennismigranten met een tijdelijk dienstverband en tijdelijke verblijfsvergunning, maar ook voor uitzendkrachten.

Shariff denkt niet problemen, maar in oplossingen. Wij merkten dat als wij bij andere adviseurs begonnen over onze BKR notering er direct deuren dicht gingen. Shariff daarentegen, gaf direct aan dat er altijd mogelijkheden zijn. Na gesprek op zijn kantoor hebben we het plan van aanpak doorgesproken en zijn we aan de slag gegaan. Hij weet precies wat hij doet en heeft een ruime kennis! Een paar weken later is er dan het finaal akkoord! Super bedankt! Wij kunnen gaan genieten van de toekomst in onze nieuwe woning.

Anoniem (23-08-2018)

Heel vriendelijk, Shariff gaf ons een zeer duidelijk beeld wat we konden lenen, en hielp ons erbij stap voor stap, in mensen taal, geen addertjes onder het gras. Hij stond ook telkens klaar voor ons, met welke vraag we ook hadden.

D. Vandemaele (04-08-2020)

Inmiddels zijn we voor een tweede keer bij hem teruggekomen voor advies. Dit keer voor het afsluiten van een hypotheek voor een woning voor de verhuur. Shariff heeft ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Hij denkt goed met je mee en in oplossingen. Nogmaals bedankt!

Brent (08-04-2020)

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Het eerste gesprek met onze erkend hypotheekadviseur is altijd kosteloos en geeft je niet alleen inzicht in jouw financiële mogelijkheden en de maandlasten van je hypotheek, maar ook in de eventuele aandachtspunten.