Hypotheekadvies

De concurrentie op de hypotheekmarkt is groot. Wij kennen de hypotheekmarkt als geen ander en weten waar je moet zijn. En omdat elke situatie anders is, adviseren we alleen de financiële producten die bij jou persoonlijke situatie passen.

Woning kopen

Winnend bod? Dan is de volgende stap het aanvragen van een hypotheek. Of je nou een woning koopt om zelf te bewonen of een woning voor de verhuur. Geen vast contract hebt of ZZP’er bent. Wij brengen jouw wensen en huidige situatie in kaart en geven je onafhankelijk advies voor de best passende hypotheek.

Oversluiten

Je maandlasten verlichten kan door een extra aflossingen te doen op je hypotheek of door je hypotheek over te sluiten. Bijvoorbeeld voor een lagere rente of door je hypotheekvorm aan te passen. Of dit interessant voor jou is, hebben we snel en eenvoudig uitgezocht.

Verzekeringen

Van verplichte tot aanvullende verzekeringen: schade, overlijdensrisico, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een onafhankelijk advies op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Jij verzekert alleen wat je belangrijk vindt.
Het aanvragen van verzekeringen is kosteloos bij een hypotheekadvies traject.

Verbouwen of verduurzamen

Verbouwen kost geld. Hier kan je (deels) je spaargeld voor gebruiken, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om hiervoor een extra hypotheek af te sluiten.

Voor het verduurzamen van je woning zijn er tal van mogelijkheden. Afhankelijk van het energielabel van je woning, kun je hier ook nog eens een extra gunstige hypotheekrente voor afsluiten.

Overwaarde benutten

Er zijn veel redenen te bedenken waarvoor je je overwaarde zou willen opnemen. Om bijvoorbeeld een verbouwing te bekostigen, een schenking te doen, een tweede woning te kopen of je inkomen voor een bepaalde periode aan te vullen.

Relatiebreuk

Wanneer je met een relatiebreuk te maken krijgt, komt er veel op je af. We zorgen ervoor dat alles wat financieel geregeld moet worden voor het huis, de hypotheek en de verzekeringen goed geregeld wordt.

Inmiddels zijn we voor een tweede keer bij hem teruggekomen voor advies. Dit keer voor het afsluiten van een hypotheek voor een woning voor de verhuur. Shariff heeft ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Hij denkt goed met je mee en in oplossingen. Nogmaals bedankt!

Brent (08-04-2020)

Deze adviseur begrijpt het als mensen al bekend zijn met hypotheken. Wij hadden veel ervaring met vorige hypotheken en adviseurs en kwamen behoorlijk beslagen ten ijs. De adviseurs testte snel en correct of onze kennis en/of beslissing de juiste was. Hij bekeek het plan van alle kanten, scherpte het nog iets aan en binnen no time was de hypotheekaanvraag erdoor.

S. Dijkers (16-07-2019)

Shariff denkt niet problemen, maar in oplossingen. Wij merkten dat als wij bij andere adviseurs begonnen over onze BKR notering er direct deuren dicht gingen. Shariff daarentegen, gaf direct aan dat er altijd mogelijkheden zijn. Na gesprek op zijn kantoor hebben we het plan van aanpak doorgesproken en zijn we aan de slag gegaan. Hij weet precies wat hij doet en heeft een ruime kennis! Een paar weken later is er dan het finaal akkoord! Super bedankt! Wij kunnen gaan genieten van de toekomst in onze nieuwe woning.

Anoniem (23-08-2018)

De adviseur heeft ons heel goed bijgestaan bij de aankoop van onze woning. Hij heeft er echt alles aan gedaan om het werk uit handen te nemen. Van oriëntatiegesprek tot het ondertekenen van de hypotheekofferte, hebben wij geen enkel moment stress gehad. Wij hebben letterlijk tijdens onze vakantie de woning gekocht, alles werd geregeld door de adviseur. Uitstekend!

KV en NV (28-09-2018)

Heel vriendelijk, Shariff gaf ons een zeer duidelijk beeld wat we konden lenen, en hielp ons erbij stap voor stap, in mensen taal, geen addertjes onder het gras. Hij stond ook telkens klaar voor ons, met welke vraag we ook hadden.

D. Vandemaele (04-08-2020)

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Het eerste gesprek met onze erkend hypotheekadviseur is altijd kosteloos en geeft je niet alleen inzicht in jouw financiële mogelijkheden en de maandlasten van je hypotheek, maar ook in de eventuele aandachtspunten.